fbpx

Consiliere psihologica

Consilierea psihologica este un tip de interventie care se adreseaza persoanelor aflate intr-un impas legat de rezolvarea unor situatii din viata personala sau profesionala, fara ca aceste probleme sa aiba radacini suficient de profunde care sa necesite o abordare psihoterapeutica.

Vrei să începi o terapie dar nu știi care e primul pas? Îți recomandăm evaluarea psihologică preliminară pentru a fi îndrumat către o terapie personalizată, care să răspundă nevoilor tale și să te ajute să-ți atingi obiectivele.

In cadrul Centrului Bellanima, consilierea psihologica urmareste dezvoltarea personala, autocunoasterea si adaptarea cat mai eficienta la mediu prin deprinderea unor abilitati si capacitati in acest sens.

Fata de psihoterapie, consilierea psihologica este un demers mai restrans atat ca durata, cat si ca arie de interventie, referindu-se de obicei la o situatie de conflict specifica din viata persoanei. In general, oamenii apeleaza la un consilier psihologic atunci cand simt nevoia de a fi indrumati in luarea unei decizii punctuale legate de relatiile interpersonale (sociale,

de munca sau de familie), de dezvoltarea personala in contextul unui anumit parcurs profesional sau de atitudinea pe care ar trebui sa o adopte intr-o situatie foarte stresanta din viata lor.

Consilierea psihologica nu vizeaza o patologie psihologica in sine, dar este un serviciu de care pot beneficia in mod semnificativ si persoanele apropiate de cineva care are o suferinta sau o tulburare psihica. A sustine o astfel de persoana este un factor esential in recuperarea sa, implicarea membrilor familiei sau a apropiatilor avand un rol foarte important de cele mai multe ori. Consilierul psihologic va poate ajuta sa aveti o intelegere buna a ce inseamna tulburarea psihica respectiva, care este rolul dvs. in procesul de recuperare si unde se traseaza limita intre vointa si posibilitatile pacientului, intre ceea ce poate fi schimbat si ceea ce nu poate fi schimbat si trebuie acceptat, atat pentru dvs. cat si pentru persoana aflata in suferinta.

Inapoi

Oferta promotionala

Evaluare psihologica preliminara (2h) - 220 lei in luna Octombrie!


Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...