Participă la grupurile de suport și la workshopurile susținute de specialiștii Bellanima! Află mai multe aici.

Consiliere psihologică preliminară

Consilierea psihologică preliminară constă într-o ședință cu un psiholog clinician, care te ajută să afli dacă e necesară o intervenție terapeutică, care e tipul de intervenție adecvat și îți oferă recomandări clare privind specialistul potrivit nevoilor și personalității tale.
Psihoterapia Cognitiv-Comportamentala Bellanima

Psihoterapia cognitiv-comportamentala

Terapia cognitiv-comportamentala pune accent pe prezent, pe problemele curente interpretate ca responsabile de distres, pe colaborare si participare activa, ceea ce inseamna ca terapeutul va concepe impreuna cu pacientul un plan de interventie care, in functie de numarul si natura problemelor inscrise in “agenda de probleme de rezolvat”, va cuprinde…
Psihotrauma Bellanima

Terapia traumei – psihotraumatologie

Trauma este o experienta personala in care factorii amenintatori dintr-o situatie de viata ne coplesesc posibilitatile de a-i face fata, iar noi traim sentimente profunde de neputinta, vulnerabilitate si teama. Acest eveniment poate conduce la o zdruncinare de lunga durata a energiei noastre, nu ne va mai fi clar cine…
Evaluare psihologică la adulți, Bellanima

Evaluare psihologică pentru adulți

Evaluarea psihologică poate fi o cheie importantă în procesul tău de dezvoltare personală. De multe ori ți se poate părea că viața de zi cu zi este o luptă, că stresul sau emoțiile complexe te copleșesc. Cu îndrumare din partea specialiștilor poți identifica cu mai multă ușurință planurile în care…

Psiholog

In cadrul Centrului Medical Bellanima credem ca problemele de sanatate mintala trebuie abordate cu cea mai mare atentie, seriozitate si umanitate, iar starea de bine a clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Psihiatrie

In cadrul Centrului Medical Bellanima credem ca problemele de sanatate mintala trebuie abordate cu cea mai mare atentie, seriozitate si umanitate, iar starea de bine a clientilor nostri este foarte importanta pentru noi.

Psihoterapie de familie

Specialistii care utilizeaza modelele sistemice in terapia de familie considera familia ca intreg si privesc orice problema a unui membru ca un simptom al schimbarii sau conflictului in grup, astfel, psihoterapia de familie poate fi o solutie pentru problema dvs.

Psihoterapie de cuplu

Psihoterapia de cuplu se adreseaza cuplurilor, casatorite sau nu, aflate in situatia in care gradul de satisfactie al vietii in doi este mult diminuat sau in cazul altor probleme specifice de viata. Acest tip de psihoterapie are ca scop atingerea unor obiective comune.

Suntem alături de tine

Specialiștii Bellanima te pot ajuta.

Programează o ședință online sau în cabinet

0731 151 153

Nu știi ce serviciu sau specialist se potrivește nevoii tale?

Spune-ne mai multe despre ce ai pe suflet.

  Serviciile noastre pot fi oferite atât în cabinet, cât și online. Contactați-ne pentru mai multe detalii.

  0731 151 153

  Luni – Vineri:
  09:00 – 20:00

  Newsletter

  Incepe aici
  close slider

  Ofertă promoțională

  Consiliere psihologica preliminara (2h) - 240 lei


  Primul pas pe care il recomandam clientilor nostri, pentru a intelege ce anume poate fi imbunatatit din punctul de vedere al starii lor interioare, este evaluarea psihologica preliminara (2h) care are un pret special in aceasta luna.

  La Bellanima, fiecare caz este tratat in mod personalizat, in functie de dificultatile, nevoile, obiectivele si resursele clientului nostru...


  Detalii Pachet