fbpx

Ileana Botezat-Antonescu

Director medical – MEDIC PRIMAR PSIHIATRU 

Medic primar psihiatru, director medical Spitalul de psihiatrie Titan „Dr. Constantin Gorgos” (2007-2008), doctor în ştiinţe medicale, Director al Centrului Naţional de Sănătate Mintală şi Luptă Antidrog (2008-martie 2020), fost profesor asociat la Universitatea Hyperion, Facultatea de Psihologie, unde a predat cursuri de Psihiatrie, Fundamentele psihoterapiilor psihanalitice şi Evaluare clinică la nivel de master. Este formator şi supervizor al Asociaţiei Române de Psihoterapie Psihanalitică, membru senior al Asociaţiei Internaţionale de Psihanaliză, fost Delegat Naţional în Biroul Asociaţiei Europene de Psihoterapie.

Vezi prezentarea detaliata.

Florina Rad

MEDIC PRIMAR PSIHIATRU COPII SI ADOLESCENTI

Florina este un specialist dedicat, pasionat de lucrul cu copiii, si, in acelasi timp, foarte atent la nevoile si dificultatile parintilor. Are o experienta de peste 11 ani in psihiatria copilului si adolescentului, dobandind o bogata practica medicala in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului și Adolescentului, Spitalul Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. Este doctor in medicina si lector universitar, disciplina Psihiatria Copilului și Adolescentului, in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila”, Bucuresti.

Vezi prezentarea detaliata.

Mădălina Lincă

Psiholog clinician & psihoterapeut

Mădălina a absolvit Facultatea de Psihologie a Universității Titu Maiorescu și a lucrat ca psiholog clinician și psihoterapeut în cadrul Spitalului de Psihiatrie “Sf. Stelian” (Secția de Psihiatrie și Centrul de Evaluare și Tratament al Toxicodependențelor pentru Tineret). Are o experiență de peste 15 ani ca psiholog clinician și psihoterapeut, atât în lucrul cu adulții, cât și cu copiii și familiile acestora. Este membru fondator al Fundației Generația – Centrul de Formare pentru psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului și adultului. De asemenea, Mădălina are o formare de patru ani în cadrul Fundației Româno-Olandeze de Psihoterapie Psihanalitică.

Vezi prezentarea detaliata.

Viorel Nedelcu

Psiholog clinician & psihoterapeut

Viorel are la baza o formare extensiva in psihoterapia psihanalitica si o experienta de peste 10 ani in practicarea aceastei metode terapeutice. Este absolvent al Facultatii de Psihologie, Universitatea Titu Maiorescu, al Masterului de Psihoterapii Psihanalitice, Universitatea Hyperion, si intre 2011 si 2015, a urmat o formare la Romanian-Dutch Foundation for Psychoanalytical Psychotherapy. Aria sa de expertiza este intregita si de competente solide in psihologie organizationala si consiliere vocationala.

Vezi prezentarea detaliata.

Cristina Hâncu

Medic specialist psihiatru

Cristina este medic specialist psihiatru, cu 6 ani de experienta clinica si practica medicala in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”, fiind absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila”. Incepand cu anul 2013 urmeaza o formare in cadrul Fundatiei Generatia – Centrul de Formare pentru psihoterapia psihanalitică a copilului, adolescentului si adultului, dobandind si calitatea de psihoterapeut. Cristina este o persoana empatica, organizata, energica, optimista, preocupata permanent de imbunatatirea comunicarii interpersonale.

Vezi prezentarea detaliata.

Gabriela Stroian

Psiholog clinician & psihoterapeut

Gabriela este psiholog clinician principal, doctor in psihologie si psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentala. Are o vasta experienta in psihoterapie si consiliere psihologica, inclusiv pentru persoanele cu afectiuni oncologice, in baza unui training in colaborare cu spitalul Pitie-Salpetriere din Paris. Absolventa a Facultatii de Psihologie din cadrul Universitatii Bucuresti, unde si-a sustinut in 2000 si teza de doctorat, dar si a Universitatii Babes-Bolyai din Cluj-Napoca unde s-a format ca psihoterapeut CBT/REBT, Gabriela are experienta clinica indelungata, acoperind toata aria psihopatologiei, de la tulburari nevrotice legate de stres, trecand prin patologia afectiva majora, pana la tulburari de alimentatie si somatoforme.

Vezi prezentarea detaliata.

Mirela Hățiș

Medic specialist psihiatru copii si adolescenti

Mirela are o experienta de peste 4 ani in lucrul cu copii si adolescentii, practica medicala si experienta clinica fiind dobandite in cadrul Spitalului de Psihiatrie Titan “Dr. Constantin Gorgos” si Spitalului Clinic de Psihiatrie “Prof. Dr. Al. Obregia”. A absolvit programul de master “Prevenirea si Combaterea Consumului Ilicit de Droguri ”- Universitatea Bucuresti si cursurile de formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu, in cadrul Aliantei pentru Copil si Familie, activand si ca psihoterapeut sub supervizare.

Vezi prezentarea detaliata.

Beatrice Popescu

Psihoterapeut & Cercetator

Beatrice practica de peste 10 ani psihoterapia cognitiv-comportamentala, psihoterapia rational-emotiva si terapia de scurta durata sub egida catorva asociatii profesionale de prestigiu. Absolventa a masterului de psihoterapie cognitiv-comportamentala, este acum inscrisa la Scoala Doctorala din cadrul Universitatii Bucuresti, Facultatea de filosofie, sub supervizarea City College New York, cu teza „Psihoterapia si consilierea filosofica, consideratii etice”. Este adepta paradigmei ‘cercetator-practician’, iar abordarea sa este integrativa, orientata pe rezultate rapide si durabile in psihoterapie.

Vezi prezentarea detaliata.

Cătălina Dragulănescu

Psiholog clinician & psihoterapeut supervizor

Catalina are o experienta de peste 16 ani de practica in psihoterapia psihanalitica si de 12 ani de practica in psihologie clinica. A absolvit Facultatea de Psihologie a Universitatii Independente Titu Maiorescu, cu specializarea Psihologie Clinica si Psihoterapie. A activat o lunga perioada ca psiholog in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia. Din 2011, completand activitatea de practica psihoterapeutica, este si co-lector in cadrul Fundatiei Romano-Olandeze pentru Psihoterapie Psihanalitica (FROPP) si in cadrul Facultatii de Psihologie a Universitatii „Hyperion”.

Vezi prezentarea detaliata.

Antonela Andrițoiu

Logoped

Antonela este logoped, absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei, specializarea Psihopedagogie Speciala din cadrul Universitatii Bucuresti, urmand apoi programele de masterat ”Terapia Logopedica in Procesele de Comunicare” si ”Psihopedagogia Școlii Incluzive”. Antonela lucrează atât cu copiii tipici, cat si cu cei cu cerinte educationale speciale (CES), stimuland comunicarea verbală si intervenind in cazul tulburarilor limbajului oral si scris.

Vezi prezentarea detaliata.

Ramona Popescu

Psiholog educational

Ramona este absolventa a Facultatii de Sociologie si Psihologie din cadrul Universitatii Spiru Haret, Bucuresti si a unui Master in domeniul Stiinte ale Educatiei, specializarea “Consiliere scolara” organizat de Universitatea din Bucuresti, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei. Cunostintele ei sunt semnificativ imbogatite prin participarea la numeroase cursuri si programe de dezvoltare personala si profesionala: formare in Art Terapie Phronetik®, cursuri de improvizatie si Arta improvizatiei etc., organizate la nivel national si international. Experienta Ramonei cuprinde peste 12 ani de predare in invatamantul prescolar si primar intr-o scoala internationala, precum si peste 5 ani de activitati de consiliere psihopedagogica.

Vezi prezentarea detaliata.

Iulia Stoian

Psihoterapeut și Coordonator ABA

Iulia are o experienta de peste 7 ani ca psihoterapeut cognitiv-comportamental si de peste 12 ani in analiza aplicata a comportamentului (ABA). Si-a inceput practica in lucrul cu copiii cu tulburari in dezvoltare (spectrul autist) si cu familiile acestora. Ulterior si-a completat experienta lucrand cu adolescenti si adulti si abordand o gama larga de dificultati. Principiul dupa care se ghideaza este personalizarea interventiei terapeutice pentru atingerea obiectivelor stabilite.

Vezi prezentarea detaliata.

Alin Dinuț

Psihoterapeut

Alin a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, urmand apoi cursurile de masterat în Psihologie clinica, hipnoza și interventii terapeutice de scurta
durata la Universitatea Titu Maiorescu, Bucuresti. După terminarea masteratului a urmat cursurile de formare în psihoterapie cognitiv-comportamentala din cadrul A.H.P.C.C. si are o experiența de 4 ani în interventiile terapeutice pentru copiii cu tulburari din spectrul autist.

Vezi prezentarea detaliata.

Mihaela Ciobanu

Psiholog clinician & psihoterapeut & psihopedagog

Mihaela este un psiholog cu multa experiența, obtinuta atat in lucrul cu copii, cat și cu adulti.
Activeaza in domeniul psihologiei clinice, al psihoterapiei cognitiv–comportamentale, al psihopedagogiei speciale, cu competente in logopedie si tulburari de invatare (psihodiagnostic si interventie), experienta profesionala fiind dobandita atat in invatamantul special, cat si in practica individuala.

Vezi prezentarea detaliata.

irina dracea

Irina Drăcea

PSIHOTERAPEUT 

Irina are o experiență de psihoterapeut de peste 15 ani, cu formare în cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică, inclusiv în terapie Sandplay. A lucrat cu copii, adolescenti si adulti aflati in situatii dificile de viata, a organizat grupuri de psihoterapie si de artterapie pentru copii si adulti și a sustinut conferinte in companii pe teme de cuplu si parenting.

Vezi prezentarea detaliata.

Giorgiana Toma

Medic specialist psihiatru

Giorgiana este medic specialist psihiatru, cu o experienta clinica de 4 ani in cadru Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al. Obregia”. A absolvit Facultatea de Medicina Generala a Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” din Timisoara. In prezent este in curs de formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu in cadrul Asociatiei Alianta pentru Copil si Familie. Este ghidata in activitatea ei de empatie, devotament si interes pentru problemele pacientului, promovand o comunicare calduroasa, deschisa si onesta.

Vezi prezentarea detaliata.

Ana Maria Benali

Psihoterapeut & consilier psihologic

Ana este absolventa a Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei – Universitatea Bucuresti si are o experienta de 10 ani in consiliere psihologica si psihoterapie experientiala a unificarii. Imbinarea lucrului din cabinet cu activitatea din domeniul resurselor umane si-a pus amprenta asupra modului aplicat si integrat in care abordeaza sedintele de consiliere in cariera. Ana este unul dintre primii experti din Romania in consilierea pe problematica mobbing-ului (hartuirea psihologica la locul de munca) si in ultima vreme si-a extins aria de competente lucrand cu cazuri de bullying (hartuirea psihologica in scoli).

Vezi prezentarea detaliata.

Andra Bolohan

Psihoterapeut

Andra este psihoterapeut cu o experienta de peste 10 ani. Si-a inceput activitatea profesionala urmand studiile facultatii de medicina, la finele carora a devenit medic pediatru. Dorinta de a putea ajuta oamenii sa-si depaseasca suferinta fizica si psihica a determinat-o sa isi completeze pregatirea cu studiile facultatii de psihologie, ulterior urmand cursuri de formare in terapia cognitiv-comportamentala, psihoterapia traumei, terapia cuplului, familiei si copilului si terapia EMDR. In abordarea sa terapeutica pleaca de la convingerea ca exista un potential sanatos in fiecare persoana si ca ingrijirea cu atentie a ranilor poate duce la vindecarea acestora.

Vezi prezentarea detaliata.

Cristina Muntean

Psihoterapeut & psiholog clinician

Cristina este psiholog, cu o formare in psihoterapia psihanalitica a copilului, adolescentului si adultului in cadrul Fundatiei Generatia. Este membru al Asociatiei Romano-Franceze de psihoterapie si psihanaliza « Andre Green ». A absolvit Facultatea de Psihologie si Sociologie in cadrul Universitatii de Vest din Timisoara, precum si un Masterat in Psihologie clinica la aceeasi Universitate. S-a specializat in interventia timpurie, lucrand de peste 10 ani cu copii mici si familiile acestora.

Vezi prezentarea detaliata.

Ramona Ristea

Psiholog clinician & terapeut TSA

Ramona a absolvit Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei din cadrul Universitatii Bucuresti, urmand apoi masteratul in Psihologie clinica – evaluare si interventie terapeutica. In ultimii 10 ani a dezvoltat un interes deosebit pentru tratarea copiilor diagnosticati cu tulburari de dezvoltare (spectrul autist), cu ajutorul terapiei comportamentale, dobandind o mare experienta in acest domeniu. Din 2015 este tehnician inregistrat international in analiza aplicata a comportamentului – (RBT).

Vezi prezentarea detaliata.

Larisa Nae

Psihoterapeut ABA și Logoped

Larisa este preocupată de studiul și intervenția terapeutică în cazul copiilor cu tulburări din spectrul autist încă din timpul facultății, acumulând deja o experiență de peste 6 ani în analiza aplicată a comportamentului (ABA). În anul 2017 a obținut certificatul de tehnician înregistrat internațional (RBT) în acest domeniu și a urmat apoi programul de masterat ”Psihopedagogia Școlii Incluzive” pentru a putea să lucreze și cu tulburările de limbaj ale copiilor cu cerințe educaționale speciale (CES). 

Vezi prezentarea detaliata.

Andreea Popa

Medic specialist psihiatru copii si adolescenti

Andreea este medic specialist psihiatrie pediatrica si are o experienta de peste 4 ani in lucrul cu copiii si adolescentii. Experienta clinica si practica medicala au fost dobandite in cadrul Clinicii de Psihiatrie a Copilului si Adolescentului a Spitalului “Prof. Dr. Al. Obregia”. A absolvit Facultatea de Medicina a Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” Bucuresti. Este si psihoterapeut, avand formare in psihoterapie Adleriana in cadrul Asociatiei pentru Psihologie si Psihoterapie Adleriana din Romania.

Vezi prezentarea detaliata.

Geanina Aprodu

Psihoterapeut CBT și Hipnoză clinică

Geanina a absolvit Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației din cadrul Universității ”Al.I.Cuza” Iași, urmând apoi un masterat în Psihologie Clinică și Psihoterapie în cadrul aceleiași universități. Este psiholog clinician și psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv comportamentală, precum și în hipnoză clinică, relaxare și terapie Ericksoniană. Experiența profesională și-a clădit-o în lucru cu pacienți cu afecțiuni autoimune: poliartrită reumatoidă, fibromialgie, rectocolită hemoragică, boală Crohn, lupus, psoriazis, pacienți a căror boală de fond se complică deseori cu suferința psihică. Experiența Geaninei cuprinde și lucrul cu victime ale violenței domestice precum și practică individuală. 

Vezi prezentarea detaliata.

Irina Ciureanu 

Psiholog clinician si psihoterapeut

Irina a terminat Facultatea de Psihologie în cadrul Universității București și are o experiență de peste 15 ani în organizații, ca psiholog și ca manager în resurse umane. S-a alăturat echipei Bellanima în calitate de psiholog organizațional și de psihoterapeut autonom, având formarea principală în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană.
Ca urmare a multiplelor formări și cursuri urmate în cei 20 de ani de pregatire, practică o psihoterapie complexă, cu elemente din: analiza tranzactională, hipnoză clinică, psihotraumatologie, terapiile experiențial-dinamice, având ca obiectiv dobândirea unei bune funcționari psihice și a unei vieți cu sens.
Avantajul cel mai mare este că poate însoți persoanele afectate în drumul lor către o vindecare profundă și, în același timp, poate lucra cu tehnici specifice terapiilor de scurtă durată, centrate pe soluții.

Vezi prezentarea detaliată.

Florina Vîlcea

Coordonator ABA

Florina este Board Certified Behavior Analyst (BCBA) acreditată ca analist comportamental  internațional de către boardul BACB din S.U.A. și este licențiată în Psihologie. Are o experiență de peste 10 ani în domeniul ABA, iar în prezent este consultant al programelor de intervenție ce se adresează persoanelor cu autism și alte tulburări de dezvoltare. Este coordonator și supervizor internațional al specialiștilor care sunt în proces de acreditare în analiza comportamentală aplicată și este implicată în formarea și asigurarea competențelor necesare terapeuților ABA (Registered Behavior Tehnician training).

Vezi prezentarea detaliată.

Florentina Barcan

LOGOPED & PSIHOTERAPEUT

Florentina are studii universitare atât în psihopedagogie specială cât și în psihologie, urmând ambele specializări, acestea continuându-se cu formarea în Psihoterapie integrativă și un Master în Terapii și Compensare în Tulburările de Comunicare, Universitatea „Ovidius” Constanța. Cu o experiență de opt ani în învățământul special, dar și ca psiholog în centre și clinici, Florentina a acumulat astfel 15 ani de experiență în domeniu și merge pe principiul că fiecare om are un potențial, ce se vrea descoperit, șlefuit, înțeles și validat.

Vezi prezentarea detaliată.

Mirela Bîrsășteanu  

Coordonator ABA

Mirela este consultant ABA și logoped, cu experință de peste 9 ani în implementarea și realizarea planului de intervenție personalizat în domeniul analizei comportamentale aplicate (ABA). Coordonează grupuri de socializare și dezvoltare personală în cadrul asociației “Association Bright Future For Every Child”, dar și în diferite instituții școlare, coordonând și implementând de asemenea programe de intervenție pentru tulburările de vorbire și întârzierea în dezvoltarea limbajului.

Vezi prezentarea detaliată.

Brîndușa Caval 

Medic psihiatru adulți

Brîndușa este medic specialist psihiatru, absolventă a Facultății de Medicină și Farmacie ’Carol Davila’ din București și are o experiență clinică de peste 5 ani în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie ‘Prof. Dr. Al. Obregia’ și în ambulatoriul de specialitate. De asemenea, în prezent este în curs de formare în Psihoterapia Integrativă a Traumei. Brîndușa este o persoană empatică, deschisă, fascinată de psihicul uman, care crede în dezvoltare, antrenarea rezilienței și atingerea potențialului personal al fiecărei persoane.

Vezi prezentarea detaliată.

Oana Stan 

Psihoterapeut CBT

Oana este psiholog clinician și psihoterapeut format în psihoterapia cognitiv-comportamentală. Este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universitaii Titu Maiorescu în anul 2008 și absolventă a Masterului de Psihoterapie cognitiv-comportamentala din cadrul aceleiași universități în anul 2011. A absolvit cursuri complementare de profil, perfecționându-și competențele în psihoterapia cu adolescenți și adulți.

Vezi prezentarea detaliată.

Georgiana Copoiu  

Psiholog clinician

Georgiana este absolventă a Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, precum și a masteratului în “Managementul formării psihologilor în Psihologia Muncii, Transporturilor și Serviciilor”, având și specializare și formare profesională complementară în psihologie clinică și expertiză psihologică. A urmat diverse programe de formare în domeniul psihologiei clinice, psihosexologiei, evaluării și intervenției terapeutice a copilului în context familial, violenței domestice, abuzului sexual asupra copilului, evaluarii nevoilor copiilor victime ale unor forme de violență, dobândind experiență în domeniul asistenței sociale și protecției copilului.

Vezi prezentarea detaliată.

Andreea Bran 

Terapeut ABA

Andreea a absolvit Facultatea de Psihologie și Știițele Educației, Universitatea București, urmând apoi cursurile de masterat în Psihologia Sănătății. Este specializată în intervenția terapeutică pentru copii cu Tulburări din Spectrul Autist, lucrând în acest domeniu de aproximativ 8 ani și este psiholog clinician în supervizare.

Vezi prezentarea detaliată.

Irina Nastasescu

Terapeut ABA

Irina este psiholog clinician și psihoterapeut cognitiv-comportamental (în formare) cu o experiență de 5 ani în lucrul cu copii atipici, cu tulburări de dezvoltare, dar și cu copii tipici. A absolvit Facultatea de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București, a urmat masteratul de Psihodiagnoză Cognitivă și Consiliere Psihologică din cadrul Universității Ecologice. În prezent, urmează cursurile de formare ale Asociației de Hipnoterapie și Psihoterapie Cognitiv-Comportamentale. Unul dintre citatele preferate: „Condițiile esențiale pentru tot ceea ce faci trebuie să fie alegerea, dragostea și pasiunea.” (Nadia Boulanger)

Vezi prezentarea detaliată.

Raluca Dinică (Borza) 

Psiholog clinician & Psihoterapeut 

În cei peste 15 ani de practică în calitate de psiholog clinician și psihoterapeut, Raluca a lucrat cu adulți, copii și adolescenți, ajutându-i să depășească dificultăți și simptomatologii variate (tulburări comportamentale, tulburări anxioase, tulburări depresive, dificultăți relaționale, tulburări de atenție și concentrare etc.). A susținut, de asemenea, workshop-uri și seminarii de hipnoză, comunicare și reziliență emoțională. Beneficiind de cunoașterea și abilitățile oferite de masteratul în terapii cognitiv-comportamentale și formarea în hipnoză clinică, ea se lasă formată mereu de interacțiunea cu clienții săi, fiind pasionată și integrând în practică studiile recente și inovatoarea din domeniul psihologiei pozitive. Raluca este și membru fondator al Asociației Române de Hipnoză.

Vezi prezentarea detaliată.

Ana Predescu

Psiholog clinician

Ana este psiholog clinician, supervizor în psihologie clinică și psihoterapeut format în psihoterapie cognitiv-comportamentală. Este absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu unde a susținut lucrarea de licenta în anul 2008 și absolventa a programului masteral de Psihoterapie cognitiv-comportamentală din cadrul aceleiași universități pe care l-a finalizat în anul 2010. De asemenea a absolvit cursuri complementare de profil în expertiza psihologică unde deține o experiență relevantă pentru evaluarea clinică a situațiilor de criză.

Vezi prezentarea detaliată.

Natalia Constantinescu 

Psihoterapeut & Psiholog clinician

Natalia este psiholog și psihoterapeut, cu o formare în hipnoză clinică, relaxare și terapie ericksoniană. A absolvit Facultatea de Psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu din București, precum și un Master în Psihologie clinică, hipnoză și intervenții terapeutice de scurtă durată, la aceeași universitate. Abordarea sa terapeutică se centrează pe utilizarea eficientă a resurselor conștiente și activarea celor inconștiente, astfel încât fiecare persoană să își descopere unicitatea, să construiască propriile soluții și să își îmbunătățească relația cu sine și cu ceilalți.

Vezi prezentarea detaliată.

Flori Moldoveanu

Psihoterapeut

Flori este un psihoterapeut cu experiență în lucrul cu adulții și adolescenții, practicând consilierea și psihoterapia psihanalitică de peste 10 ani. Psihanalist în formare, folosește psihanaliza ca tehnică de explorare a sinelui cu scop terapeutic și de autocunoaștere în munca sa cu adulții. Atenția sa se concentrează pe identificarea cauzelor profunde ale unor simptome variate care generează suferință și disconfort psihic. În lucrul cu adolescenții oferă îndrumare și suport, precum și consiliere privind orientarea în carieră.

Vezi prezentarea detaliată.

Corina Cucui

Psiholog clinician și psihoterapeut

Corina are o experiență profesională în domeniul psihologiei aplicate de peste 10 ani, lucrând în medii organizaționale diverse, companii multinaționale, agenție de recrutare, spital de diabetologie și, de 7 ani, în cabinetul individual, acumulând o experiență vastă în diversele ramuri aplicative: psihologie clinică, psihoterapie adleriană, psihologia muncii și organizațională. Iubește să lucreze cu oamenii, atât cu copii și adolescenți, cât și cu adulți și persoane de vârsta a treia, punându-le la dispoziție cunostințele și abilitățile dobândite, precum și întrega sa experiență de profesionist.

Vezi prezentarea detaliată.

Elena Marițescu 

Psihoterapeut

Elena are o experiență de peste 8 ani în lucrul cu adulți, copii, adolescenți precum și cu familiile acestora, focusul fiind Psihologia Analitică și Terapia prin Sandplay (Jocul cu Nisip). Este Diploma Candidate/Psihanalist în supervizare la Institutul C.G. Jung din Zurich, în programul de psihanaliză adulți, copii și adolescenți, precum și Router Independent în cadrul ISST (International Society for Sandplay Therapy). A absolvit facultatea de psihologie, urmând apoi un master în psihologie școlară și educațională în cadrul Universității Titu Maiorescu și o formare în Psihologie Analitică în cadrul Asociației Române de Psihologie Analitică. În activitatea ei, Elena caută să audă tonalitatea ce poate produce schimbarea, capacitatea psihicului de vindecare fiind o resursă neprețuită.

Vezi prezentarea detaliată.

Alexandra Faleschini

Medic neurologie pediatrică

Alexandra este medic specialist neurologie pediatrică, absolventă a Facultații de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, având o experientă clinică de peste 4 ani în cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie „Prof. Dr. Al Obregia” și în ambulatoriul de specialitate. Este o persoana empatică, deschisă și caldă, dedicată copiilor si sănătății neurologice din perioada de la naștere și până la sfarșitul adolescenței, crucială pentru dezvoltarea lor ca viitori adulți.

Vezi prezentarea detaliată.

Solicita o programare la Bellanima!

Telefon: 0735 151 153 | E-mail: contact@bellanima.ro